Nieuws

 

 

 

 

Interview de Volkskrant 5 september 2018
 
 

 
luluendelallendeluchtverfrisser
 

Persbericht

In samenwerking met Acteur-fotograaf Serge-Henri Valcke organiseert Friday next een expositie, fotoserie ́Lulu en de lallende luchtverfrisser`. De opening vindt plaats op 2 September van 17.00 – 19.00 uur.

Serge-Henri Valcke is bij het grote publiek bekend als acteur van TV, film en toneel. Al sinds zijn studie aan de filmacademie te Brussel is hij ook een begenadigd fotograaf. Na zijn reis naar Volgograd, waar hij opzoek was naar het zoveelste indrukwekkende oorlogsmonument, had hij behoefte aan iets totaal anders. Even de geest resetten. Met het volledig loslaten van zijn fantasie kon hij niet meer stoppen!

‘Lulu en de lallende luchtverfrisser’, gekke titel voor dito avontuur? Serge-Henri zegt; Een beetje `schilderen met foto ́s en computer`, spelen met scherp en onscherp, knippen in foto ́s. Schuiven, plakken en balans zoeken en nu heeeeeeel nieuwsgierig zijn naar de reacties.

Friday next is een concept store, café en interieurstudio ineen. De concept store biedt een unieke mix van interieur, mode, design en horeca. Een laagdrempelige winkel waarin je grote bekende interieurmerken tegenkomt en kleine exclusieve collecties ontdekt van jonge designers. In het souterrain bevinden zich wisselende exposities waarin bezoekers van Friday Next zich tegoed doen aan inspirerende en verrassende tentoonstellingen op het gebied van grafisch design, fotografie, illustratie, mode, textielontwerp en meer. Dit van zowel gevestigde namen als jong aanstormend creatief talent. Meer informatie: www.fridaynext.com.
Friday next Overtoom 31 1054 HB Amsterdam

IMG-20160830-WA0004
 

 


 
Van 8 februari t/m 31 maart vond de expositie ‘Still Life Revisited’ plaats bij Friday Next, Overtoom 31, Amsterdam. Lees het interview hier.

 

expo 1expo